Kjøttforretning, Pølsemakeri og Catering

Nyheter

Høsten er magisk…

Høsten er magisk…

…for oss som lager mat! Er du en som plukker sopp i skogen? Som har sanket tyttebær for å ha gjennom vinteren? Kanskje du har pærer i hagen? Har du laget eplekake på nedfallsfrukten naboen ikke har tid til å plukke? Kanskje er du jeger […]

Medisterkaken stod til bronsemedalje!

Medisterkaken stod til bronsemedalje!

Rosenberg sin julemedisterkake stod til bronsemedalje i Norsk mesterskap i kjøttprodukter når mesterskapet gikk av stabelen forrige uke. Dommerne lot seg imponere av god kryddersammensetning, god struktur og høy kvalitet.  Kakene lager vi   på den gode gamle oppskriften på julefarse som har fulgt Rosenberg […]

17. Mai pølser, grillmat, spekemat og godt drikke til

17. Mai pølser, grillmat, spekemat og godt drikke til

Hva du skal servere på 17. mai? Og hva drikker man egentlig til pølser? Vi har masse gode tips til hva du kan servere på 17. mai, eller i en deilig mai-helg. Vi slår selvfølgelig et slag for pølser som både kan dampes, stekes og […]

Klikk og hent med VippsGO

Klikk og hent med VippsGO

Rosenberg har lenge hatt et ønske om en nettbutikk, og å tilby kundene å bestille varer når de sitter og planlegger. Nå har vi en enkel «klikk og hent»-løsning for påskevarene gjennom VippsGO. Vi har store forventninger til innføringen av VippsGO. For oss muliggjør dette […]

17 typer pølser fra Rosenberg

17 typer pølser fra Rosenberg

Enten om det er pølsefest, 17. mai, enkel hverdagsmat eller på grillen i helgene så smaker pølser like godt! Har du smakt deg igjennom utvalget vårt av pølser? Vi har faktisk hele 14 typer pølser. Vi guider deg enkelt gjennom dem her. Rosenbergwiener og Gullwiener […]

Pølsemakeri blir iskremfabrikk!

Pølsemakeri blir iskremfabrikk!

Pressemelding: Mandag lanserer Rosenberg egen iskrem! Rosenberg utvider nå sortimentet til å inkludere iskrem fra eget pølsemakeri. Det er alltid spennende å starte nytt konsept og det var spenstige investeringer som skulle til for å starte pølsemakeri i Lillestrøm. Da jentene åpnet butikken 8. november […]

Hvordan Bygge Burger

Hvordan Bygge Burger

Hvordan Bygge Burger:  Det er jo SÅ enkelt – og SÅ godt!   Alt du trenger er – hamburger – hamburgerbrød – løk – tomat – salat sylteagurk – potet – majones og ketchup Og det meste har du sikkert i kjøleskapet allerede! Stek hamburger […]

Tapas! Hvorfor ikke?

Tapas! Hvorfor ikke?

Noen mattradisjoner er lettere å adoptere. Tapas er sammen med Taco en av disse mat-adopsjonene vi har gjort her til lands som slår veldig godt an. Det er lite som slår dette å sette sammen mange småretter til ett godt festmåltid! Og med noe som […]

Ett år i Lillestrøm!

Ett år i Lillestrøm!

Den 8. november 2017 sto vi spente og nervøse på kjøkkenet i Kanalveien 8. Vi samlet oss der for en liten «pep-talk» før vi skulle ut og åpne dørene for første gang. Som kollegaer var vi ganske ferske, vi hadde bare kjent hverandre en drøy […]

Lammesesong

Lammesesong

Høst er lammesesong og andre uken i september pleier de første lammene å ligge i kjøttdisken. Vi henter lammene hos to slakterier og de har i hovedsak beitet på Romerike og i Østfold. Lam i Norge har gode beiteforhold og er regnet blant det beste […]