Medisterkaken stod til bronsemedalje!

Medisterkaken stod til bronsemedalje!

Rosenberg sin julemedisterkake stod til bronsemedalje i Norsk mesterskap i kjøttprodukter når mesterskapet gikk av stabelen forrige uke. Dommerne lot seg imponere av god kryddersammensetning, god struktur og høy kvalitet.  Kakene lager vi   på den gode gamle oppskriften på julefarse som har fulgt Rosenberg i årtier.

Farsen lages fersk i vårt pølsemakeri tre ganger i uken, nærmere jul hver eneste dag! Kakene håndstekes på vårt kjøkken før de kommer nystekte ut i disken. I fjor kan vi se tilbake på 1,2 tonn stekte julemediserkaker (!), i tillegg til all farsen som våre kunder tar med hjem og steker selv.

Det var to meget fornøyde drivere som tok med seg medaljen hjem torsdag. Camilla & Cesilie har drevet butikken i over 13 år og det er slike øyeblikk som gjør jobben til et ekstra høydepunkt. Vi ønsker jo å tilby våre kunder det aller beste!

Velkommen til en god julehandel hos oss!

Vil du vite mer om våre juleprodukter? Trykk her

 Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.