Jul på Rosenberg

Jul på Rosenberg

Når man kan skilte med en av landets beste medisterkaker og en bronsemedalje under Norsk mesterskap i kjøttprodukter er det kanskje ikke så rart at det strømmer til med kunder når det nærmer seg jul på Rosenberg.

Men det er ikke bare julemedisterkakene og julefarsen som slår godt an. Vi har fantastisk julepølse og deilig fersk ribbe. Vi lager tradisjonelle skranglepølser og vi har pinnekjøtt av lam som har vandret i høyfjellet nord på Østlandet. Vi tilbyr julepålegg som ribberull, sylte, ruller og mer til, og vi håndsyr lammerull og okserull for de som sverger til dette til jul og ikke syr selv!

Her finner du oversikt over våre julevarer og priser:

Østlandsk julemat 2020↩︎

Vestlandsk 2020↩︎

Julefrokost og selskap 2020↩︎

Julegaver & Matkasser

Mange ønsker å forhåndsbestille julevarene sine. Det vil på et tidspunkt bli fullbooket, og de siste dagene før julaften rekker vi ikke alltid å forhåndspakke. Men vi reserverer varene dine! I år vil vi også tilby en Vipps-løsning for henting av varer i parkeringshuset de siste dagene før julaften. Da må man forhåndsbetale og vi håper at vi får til denne løsningen slik vi planlegger!

Vi er nå fullbooket for bestilling til jul. For spørsmål om reservasjon av spesialvarer eller varer i romjulen, send oss en henvendelse på e-post:

post@rosenberg-spiseforretning.no

Tilgang på fersk tynnribbe er kvotebelagt–  grisen produserer ikke bare tynnribbe, den har mange andre flotte stykningsdeler som vi også må spise. Det har derfor alltid vært begrenset tilgang på fersk tynnribbe.

I år er tilgangen på svinekjøtt redusert som et resultat av utfordringer i forbindelse med korona. Hos oss kan du forhåndsbestille ribbe, og vi reserverer halve kvoten vi har tildelt, til våre bestillingskunder.

Vi styrker utvalget vårt med Hampshire-ribbe fra Trøndelag, en variant som hadde stor suksess i fjor. Og i Dry Age-skapet vil du finne tørrmodnet ribbe for den som vil ha en enda mer spesiell smaksopplevelse.

Ut over det vi tar opp bestilling på vil vi gjøre alt vi kan for å skaffe ribbe ut over den oppsatte kvoten vi er tildelt. Når vi lykkes er det gjerne opp mot helg og disse ribbene slipper vi i disken for vanlig salg. Slå på tråden til oss hvis du vil høre siste status!

Bronsemedalje for medisterkaker i Kjøtt NM 2019