Jul på Rosenberg

Jul på Rosenberg

Når man kan skilte med en av landets beste medisterkaker og en bronsemedalje under Norsk mesterskap i kjøttprodukter er det kanskje ikke så rart at det strømmer til med kunder når det nærmer seg jul på Rosenberg.

Men det er ikke bare julemedisterkakene og julefarsen som slår godt an. Vi har fantastisk julepølse og deilig fersk ribbe. Vi lager tradisjonell skranglepølser og vi har pinnekjøtt av lam som har vandret i høyfjellet nord på Østlandet. Vi tilbyr julepålegg som ribberull, sylte, ruller og mer til, og vi håndsyr lammerull og okserull for de som sverger til dette til jul!

Her finner du oversikt over våre julevarer og priser:

Østlandsk julemat 2019

Juleselskap Vestlandsk 2019

Mange ønsker å forhåndsbestille julevarene sine. Det vil på et tidspunkt bli fullbooket, og de siste dagene før julaften reserverer vi varene. Da har vi rett og slett ikke plass til forhåndspakkede varer.

Vi er nå fullbooket for bestilling av julevarer.

Mange syntes det er rart å høre om at ribbe er kvotestyrt fra slakteriene. Dette er for at vi ikke skal ha overproduksjon av de andre stykningsdelene på grisen (vi må spise opp maten vår). Vi kan altså ikke ta i mot bestilling på mer ribbe enn vi er blitt lovet. Det skal være ribbe nok til alle, men det er den ferske ribben det blir rift om på slutten.

Dette er vi igjennom hver eneste jul og vi får som regel alltid tak i mer. Denne ribben slipper vi i disken og har da normalt ribbeslipp tirsdager og torsdager. Vi har fortsatt mulighet for å ta i mot bestilling på spesialvarer i perioden, og ribbe du kjøper tidligere enn den 20. desember må fryses ned.

Bronsemedalje for medisterkaker i Kjøtt NM 2019