Julebestilling

Julebestilling

Vi er nå fullbooket for FORHÅNDSPAKKING av varer. Man handle på vanlig vis i disken, vi skal gjøre vårt for en hyggelig handel!

På Rosenberg har vi laget god julemat gjennom generasjoner og vi er ekstra stolte når vi går inn i denne høysesongen. Vi er mest kjent for julefarsen som vi også steker til ferdige medisterkaker, og “alle” skal ha julepølsa vår! Vi lager også tradisjonelle skranglepølser, sosisser og vi har pinnekjøtt av lam som har vandret i høyfjellet nord på Østlandet. Vi tilbyr julepålegg som ribberull, sylte, ruller og mer til, og vi håndsyr lammerull og okserull for de som sverger til dette til jul og ikke syr selv!

Mange ønsker å forhåndsbestille julevarene sine. Det vil på et tidspunkt bli fullbooket, og de siste dagene før julaften rekker vi ikke alltid å forhåndspakke. Men vi reserverer varene dine! I år som i fjor vil vi også tilby en Vipps-løsning for henting av varer i parkeringshuset de siste dagene før julaften. 

Tilgang på fersk tynnribbe er kvotebelagt–  grisen produserer ikke bare tynnribbe, den har mange andre flotte stykningsdeler som vi også må spise. Det har derfor alltid vært noe begrenset tilgang på fersk tynnribbe.

Vi styrker utvalget vårt med Hampshire-ribbe fra Trøndelag, en variant som hadde stor suksess i fjor. Og i Dry Age-skapet vil du finne tørrmodnet ribbe for den som vil ha en enda mer spesiell smaksopplevelse.

Ut over det vi tar opp bestilling på vil vi gjøre alt vi kan for å skaffe ribbe ut over den oppsatte kvoten vi er tildelt. Når vi lykkes er det gjerne opp mot helg og disse ribbene slipper vi i disken for vanlig salg. Slå på tråden til oss hvis du vil høre siste status!

Holdbarhet: Ferske kjøttvarer har normalt 4 dager holdbarhet. Ved vakuum- og gasspakking forlenges dette. Ribben krydres gjerne to dager før steking og tining gjøres i kjøleskap 3 dager før.

Bronsemedalje for medisterkaker i Kjøtt NM 2019