17 typer pølser fra Rosenberg

17 typer pølser fra Rosenberg

Enten om det er pølsefest, 17. mai, enkel hverdagsmat eller på grillen i helgene så smaker pølser like godt! Har du smakt deg igjennom utvalget vårt av pølser? Vi har faktisk hele 14 typer pølser. Vi guider deg enkelt gjennom dem her.

Rosenbergwiener og Gullwiener
– er våre to typer wienerpølser. Gullwiener har vunnet gull i Kjøtt-NM.

Innholdet i pølsene er like, det er skinnet som utgjør forskjellen.

Grillpølse, Rosenberger, Ostepølse og Bacongrill
– har alle samme grunnoppskrift. Rosenbergeren er en større og mer krydret pølsevariant, ostepølse er tilsatt ost, mens mexicogrill er tilsatt bacon, og det samme krydderet som Rosenberger.

De grove pølsetypene

Blant de “grøvste” pølsene våre finner du Bondekonas stekepølse og Pepperonigrill. Dette er uspedde pølser med høyt kjøttinnhold.

Bondekonas stekepølse
er en grov, saftig svinepølse med ren kjøttsmak. Dette er vår mest anvendelige pølse som passer til pinnekjøttet, i gryter og pasta, like godt som den hører til på grillen.

Pepperonigrill
er en skikkelig sterk pølse som fint erstatter chorizo stekepølse på tapas eller som en del av grillmenyen. Den er grovkvernet som bondekona, men inneholder også storfekjøtt.
Enda et tips er å kutte den i småbiter og stekes ved siden av torsk og den er knallgod i brød med godt tilbehør.

“De tyske” pølsetypene

Vi har latt oss inspirere av tyske pølser og i eget pølsemakeri lager pølsemaker Tor Thüringer også Bratwurst, og inn under denne kategorien vil vi også presentere Ramsløkspølse og Glommapølse.

Thüringer
er en klassisk tysk krydderpølse og en av de pølsene vi alltid har solgt mest av. Den er fantastisk god på grillen men også en favoritt til potetstappe.

Ramsløkspølse
Ramsløkspølse er pølsa vi tok bronsemedalje på under NM et år, og dette er også en pølse Lilletrømlingene har adoptert som en favoritt! Ramsløk har en anelse smak av hvitløk og egner seg veldig godt for eksempel i pastaretter.

Glommapølse
Glommapølse er en tidligere sølv-vinner og en lokal spesialitet. Den er en smaksopplevelse på grillen, urøkt og med smak av karve. Den ble faktisk funnet opp dagen før NM en gang for mange år siden, og vant sølv.

Lammepølse med smak av urter, hvitløk og fennikel

Chili & Cheddar er litt hot, avrundet med den milde smaken av cheddar.

Røkt kjøttpølse
er en god middagspølse basert på wieneroppskriften vår.

Julepølsene våre

I november og desember har vi…..

Julepølser – våre klassiske julepølser med melk og kavring.

Skranglepølse/innmatpølse – julepølsas mørke partner

Sossisser – julepølse i miniformatLegg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.