17. mai-fest i egen hage!

17. mai-fest i egen hage!

Rett etter kl 13:00 den 17. mai står vi alle ute på gårdsplassen og synger nasjonalsangen sammen, hver for oss. Feiringen blir litt annerledes i år, men sammen skal vi lage god 17. mai-stemning hjemme!

Wienerpølser, iskrem, boller og brus er en naturlig del av 17. mai- feiringen. Sammen med noen tradisjonelle leker kan vi skape mye av den samme opplevelsen vi kjenner så godt fra feiringen på landes barneskoler.

La barna få servert pølser fra egen pølsebod: Bygg ei pølsebu med kasser, et lite bord eller bukker med plank og server pølser, is, boller og brus. Med hvit duk, bjørkeris og norske flagg skaper man god stemning!

Å lage egen pølsebu behøver ikke være vanskelig! Vi har laget ei pølsebu av kasser og plank, og malt den litt for å gjøre den ekstra fin. Vi benyttet 6 trekasser fra Ikea, to lange stokker og en plank til skilt, og montert den med en god del skruer. Bua ble bygget og malt på en søndag og kan brukes igjen og igjen. Den står utstilt i vår butikk hvis du vil se nærmere på hvordan den er laget. (Nå kan du også vinne den! Se lenger ned for mer informasjon.)

Arrangere 17. mai-leker i egen hage: Sekkeløp, potetløp, ball i malerspann, ringspill, slå spiker i planken, tårn av bokser og kanskje til og med stylter er tradisjonelle leker som er gøy for både liten og stor. Når foreldre og foresatte deltar blir gleden ekstra stor, og spenningen øker gjerne med en premieutdeling etterpå. Dette er leker som man enkelt kan gjennomføre, og har man ikke hage stor nok til alle aktiviteter kan man kanskje ta i bruk vei og fortau.

Vi har laget poeng-kort som kan brukes gjennom lekene og her finner du også forslag til leker, meny og hvordan du kan lage pølsebu. I tillegg avslører vi hvordan en perfekt Rosenbergwiener skal tilberedes!

Brosjyren får du også når du bestiller 17. mai-festkasse som vi tilbyr 13.-16. mai 2021 i vår butikk. Denne forhåndsbestilles før 13. mai og inneholder i tillegg til poenkort og tips alt du trenger til serveringen på formiddagen: pølser, pølsetilbehør, boller og brus! Besøk 17. mai-siden for tilbud og tips!

Pølsebua kan bli din! Pølsebua vi har laget går til utlodding og 3. mai presenterer vi konkurransen på Facebook, med trekning 13. mai. Heldig vinner kan hente den i vår butikk 16. mai – helt klargjort til årets 17. mai feiring! Vinneren får også 17. mai-kassen med wienerpølser, lomper, ketchup, sennep, sprøstekt løk, Asina fra Roma brusfabrikk og store hveteboller fra Garcon. Følg oss på Facebook!

Vi gratulerer med dagen og ønsker alle en flott feiring! 🇳🇴Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.