Samarbeidspartnere

Samarbeidspartnere

Kaker, drikkevarer, bemanning og lokale

Vi har levert catering i snart 20 år og på den tiden har vi også fått gode samarbeidspartnere. Drikkevarer, flotte kaker og serveringshjelp er ting det kan være godt å ha når man skal holde selskap. Og har man ikke plass nok hjemme kan man også leie lokale.

Garcon

Garcon er et lokalt bakeri som holder til på Lillestrøm stasjon. De baker flotte kaker og andre bakevarer. Bestiller du kaken din her kan vi være behjelpelig med å levere den samtidig med øvrig mat.

Roma Brusfabrikk

Roma er den lokale brusfabrikken i Lillestrøm som er mest kjent for Flux Soda og Asina. Men nå har de også lansert sitt eget øl. Drikkevarer kan bestilles i nettbutikken og de leverer også hjem. Et utvalg brus tilbyr vi i vår butikk og dette kan vi også levere sammen med menyen fra oss.

Norumbryggeriet

Norumbryggeriet er en lokal produsent av øl og disse kan blant annet være behjelpelig med tappetårn til større selskap.

Adecco

Vi samarbeider med Adecco Lillestrøm og disse er behjelpelig med servitører og kokker ved behov. Avtal direkte med Adecco og når du har bestilt mat hos oss faktureres dette via oss. Ta kontakt med: runar.brende@adecco.no

Folkets Hus

På Folkets Hus i Lillestrøm kan man leie store flotte lokaler. Magnus hjelper deg å sy sammen ditt arrangement eller din konferanse og mat kan du få levert fra oss.

Fetsund Lenser

Vi har vært leverandør av pølser og catering til Fetsund Lenser i mange år. I Bestyrerboligen har de flotte selskapslokaler som passer til både selskaper og til møtevirksomhet. Vakre omgivelser gir en fort ramme til ditt arrangement!