Nettbutikk og hjemlevering av varer

Nettbutikk og hjemlevering av varer

Rosenberg er nå å finne på Amoi.no. Dette er en nettbutikk hvor du kan få varer fra flere herlige butikker levert hjem!

Våre varer kan nå leveres blant annet i Oslo, Lørenskog, Rælingen, Strømmen, Lillestrøm, Fetsund, Skedsmokorset og Kløfta. Men vi håper selvfølgelig at dette blir populært og at vi kan få utvidet til blant annet Sørumsand, Gan og Aurskog også!

Vareutvalget vi tilbyr i nettbutikken finner du på amoi.no, og det er anledning til å handle fra andre butikker samtidig. Det er Posten som tar seg av leveransen og bestiller du tidlig kan du få varene levert allerede samme dag!Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.