Velkommen til Rosenberg i Lillestrøm

Velkommen til Rosenberg i Lillestrøm

Rosenberg Spiseforretning er en slakterforretning med eget pølsemakeri og en 87 år gammel historie. I november 2017 flyttet vi fra Fetsund til Lillestrøm og har en fin beliggenhet rett ved togstasjonen.

Pølsetilbehør4

Vi tilbyr ferske, norske og gjerne lokale slaktervarer, og det aller meste foredler vi og produserer selv. Vi er mange faglærte, med bakgrunn som butikkslaktere, kokker og pølsemaker. Spør oss gjerne om det er noe du lurer på. Det er derfor vi er her!

Fra kjøkkenet kommer det ferdigretter, deilig tilbehør, varmmat og catering. I disse dager er det fullt fokus på grillmat, men vi har mange sommer-retter som passer uansett vær.

Vi er en familiebedrift uten kjede-tilknyting og vi gleder oss over alle som besøker oss og gjør en handel. Matinteressen i Norge er formidabel, og interessen for vårt fag øker. Så selv om slakterbutikkene er blitt færre de senere år så ser vi nå en endring i trenden og håper også du vil prøve ut forskjellen med å handle i en butikk med personlig service, et fantastisk sortiment produsert hos oss og lokalt.

Vi ønsker deg velkommen til Kanalveien 8 i Lillestrøm, på sydsiden av togstasjonen. Parkering finner du i bygget, i 3 nabobygg, ute på gaten og ved NSB sin pendlerparkering. Skal du kombinere handelen har vi Rema 1000 som nærmeste nabo, og Kiwi litt lenger bort. Rett over gaten finner du Garcon express og på andre siden fullt bakeriutsalg av varer bakt på stedet.

Godt måltid!Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.