Ofte stilte spørsmål om catering

Hvor tidlig må jeg bestille? Normalt holder det å bestille en uke i forveien. I høysesong, for eksempel til konfirmasjon eller jul, kan vi bli fullbooket på et tidligere tidspunkt. Er du usikker kan du gjøre en foreløpig reservasjon. Antall personer vil vi gjerne ha en uke før levering, små endringer i antall kan gjøres inntil 3 dager før.

Bør jeg bestille til noen ekstra? I utgangspunktet skal det være nok mat per person.

Kan jeg endre menyen og legge til andre retter? Vi kan bytte og flytte retter fra en meny til en annen, og det vil da bli en prisendring. Men vi gjør oppmerksom på at menyene er satt sammen for å gi en best mulig balanse mellom rettene og mengde mat, så tenk deg godt om før du gjør en endring. I høysesong vil vi kunne måtte si nei til endringer på grunn av kapasiteten på kjøkkenet.

Kan jeg bestille to menyer til samme selskap? Så lenge du bestiller en meny innenfor minimum antall kan du bestille flere menyer. Men vær oppmerksom på at det vil da være retter det kan bli for lite av, retter som gjerne er populære.

Hvor lenge holder maten seg varm? Når vi varmer maten vil den holde temperaturen i 3 timer fra vi pakker maten, så lenge isoporkassen forblir lukket.

Er maten lagt ferdig opp på fat? Alle kalde retter er lagt opp i boller eller på fat, klar til servering. Du trenger bare å ta av plast og lokk og legge på fatbestikk. De varme rettene kommer i aluminiumsbakker som kan settes frem for forsyning. Har du egne fat kan de varme rettene løftes over for en enda flottere servering.

Jeg er ikke tilstede ved levering. Hvordan løser vi betaling? Normalt har vi med oss bankterminal for betaling ved levering. Et alternativ er å stikke innom butikken i forkant og forhåndsbetale, eller vi kan avtale betaling med Vipps.

Hvordan gjør jeg det hvis jeg velger å varme maten selv? De varme rettene leveres i folieform klargjort for oppvarming. Formen settes inn i stekeovn som er forvarmet til ca 175 grader varmluft og trenger ofte 15-20 minutter. Har du steketermometer skal kjernetemperatur vise 65-70 grader når den skal serveres. (Unntak er ris, gryte, tomatsaus og lignende som vil trenge kjele for oppvarming.)

Hvilke opplysninger trenger dere av meg ved bestilling? Vi trenger navn, telefonnummer, hvilken meny dere ønsker, til hvor mange, om dere ønsker de varme rettene ferdig varmet, om dere skal ha levering eller om dere vil hente i butikk, eventuelt adresse og til hvilket klokkeslett. Hvis dere ikke selv er tilstede for å ta i mot maten ønsker vi telefonnummer til en kontaktperson. Er det noen med allergier eller andre spesielle behov ønsker vi informasjon også om dette.