Lette retter for late dager

Lette retter for late dager

Sommermat – lette retter for late dager

Skulle man bare lyttet til dagligvarebransjen om sommeren skulle man nesten tro at det kun er en ting å gjøre og det er å grille. Det finnes utrolig mye nydelig grillmat, og vi oppfordrer deg også til å tenne grillen, men sommermat er så mye mer!

Når årstiden endres til sommer blir liksom verden et enklere sted. Mindre klær, åpne dører og ingen hindre på vår vei. Vi nyter solen, varmen, luktene, lydene og smakene. Apetitten for grønnsaker, frukt og bær øker og vi blir sunnere både i matveien og i levesettet. Og vi ønsker oss lettere mat!

Lettere å lage, lettere kalorier, lettere å spise. Vi tenner grillen for røyksmak på maten og lettere renhold av kjøkkenet. Vi spiser friske grønnsaker for sunnhet og lettere tilberedning og bær som lett dessert.

Vi vil bare tipse deg om at sommeren hos oss bringer med seg mat som er lettere å tilberede, sunnere å spise og enklere å velge. Vi frister med et fantastisk utvalg av kjøtt til grillen, men vi har også ferdige grønnsaks- og potetretter for lettere servering. Hos oss får du alt du trenger for et lettere måltid.

MenyTips til god Sommermat:

Kyllingspyd i hvitløk og urter med byggrynssalat

Svinemedaljong på couscoussalat med urtesmør

Marinerte kyllinglår på brokkolisalat

Spekemat med vår berømte potetsalat

Gyros i pitabrød med tzatziki

Roastbiff på fransk potetsalat, servert med dampede asparges

Biffsmørebrød av mørbrad, med mykstekt løk

Karbonader som lett burger i mellom to brødskiver, servert med ost, løk og tomat – dressingen lager du lett med å røre sammen lik del majones med lik del ketchup

Valgene er mange – men vi gjør det lett å lage lett sommermat! Velkommen til oss på sydsiden av togstasjonen i Lillestrøm.Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.