Takk for tillitten!

Takk for tillitten!

Januar er snart halvveis, og vi er i ferd med å få igjen pusten. Vi ser nå tilbake på en heftig avslutning på 2017, og vi må jo bare smile. Å gå inn i tidenes julestri i lokaler vi ikke har vent oss til ennå, uten etablerte rutiner og med helt ny bemanning har vært krevende. Vi har ikke klart å svare på alle telefoner og andre henvendelser. Ikke fikk vi nok ribbe, og vi klarte ikke alltid å steke medisterkaker like fort som vi solgte dem. Men i det store og hele så har det vært en fantastisk jul! Med en dyktig stab som står på, tar utfordringer på strak arm og jobber lange dager for å komme i mål, er mye gjort. Og på den andre siden av disken står våre fantastiske og tålmodige kunder, som venter på tur og fryder seg over å ha fått slakterbutikk i byen. Vi setter pris på alle rosende ord og herlige tilbakemeldinger som vi har fått, det varmer! Og ikke minst setter vi veldig stor pris på tilbakemeldinger fra de som ikke er så fornøyd. Som har fått varer som ikke holdt riktig kvalitet, eller syns køen var for lang. Vi blir ikke bedre hvis vi bare får skryt, så fortsett med det!

Nå gleder vi oss til 2018. Vi skal endelig få startet opp ordentlig i pølsemakeriet. Det må testes og justeres og smakes for å finne riktig temperatur og røyketid på pølsene. Og når de faste pølsene våre er etablerte, skal vi utvikle nye recepter på spennende pølser.

Vi skal også komme i gang med serveringen. Rundt vårt hyggelige marmorbord skal det bli mulig å nyte en enkel lunsj – alene eller med venner, og her kan du også få servert en god porsjon husmannskost, med godt drikke fra et lokalt bryggeri. Eller du kan ta med deg en saftig pølse med godt tilbehør i forbifarten.

Modningsskapet vårt har så vidt blitt tatt i bruk, og nå er vi spente på å smake på entrecotekammen som straks er ferdig. Det er allerede mange som har forespurt på denne, så vi må bare komme i gang med flere produkter. Neste jul håper vi også å kunne tilby tørrmodnet ribbe.

I kjøttdisken skal vi også utvide horisonten når det kommer til stykningsdeler, for det finnes mye godt utover de klassiske biffene. Nå som vi har et større kundegrunnlag enn før, vil vi endelig ha et marked for spennende ting som slakterbiff (nyretapp), brisquet og pichana.

Takk for tilliten, vi gleder oss til å fortsette å friste dere i året som kommer!

Hilsen Erik, Einar, Daniel, Karianne, Laima, Christine, Nora, Tirill, Cesilie og CamillaLegg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.