Julematbestillinger

Julematbestillinger

Det har vært en enorm pågang i vår butikk etter at vi åpnet i nye lokaler i Lillestrøm for en drøy måned siden. Vi jobber lange dager, ansetter stadig flere julehjelper og bestiller inn store mengder med råvarer for å kunne produsere nok varer. Og vi elsker det! Vi kunne ikke ha drømt om en bedre start.

Den første julebestillingen tikket inn på mail allerede i september, og før november var over måtte vi erklære oss fullbooket på årets mest populære dager; 21. og 22. desember. Ikke fordi vi ikke får mer varer, men fordi det er grenser for hvor mange bestillinger vi klarer å pakke på en dag. Og denne helgen har vi måttet sette strek for bestillinger alle dager frem til julaften, også på catering.

Men det betyr ikke at det ikke er mat å få i Kanalveien 8! Vi fyller opp disken med alle våre fristende juleprodukter, biffer, pølser og tilbehør, og produserer opp mer når vi ser at det blir tomt. Det kommer slaktervarer fire dager i uka, og du får nykværnet medisterdeig og nylaget farse hver dag. Vi kapper pinnekjøtt til deg mens du venter, og rotmosen – den er hjemmelaget, med smør og fløte i.

Velkommen innom!Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.