Hei!

Hei!

Hei. Vi er søstrene Camilla & Cesilie som driver Rosenberg. Nå er det snart på med uniformen igjen for å tilby deg det beste du kan få innen kjøttvarer. Vi er utdannet i faget og har viet det meste av livet vårt til yrket. På Rosenberg deler vi med deg vår kunnskap om kjøtt og foredling og ønsker at du skal lykkes med ditt måltid. Og i ny butikk i Lillestrøm ønsker vi å gi deg en unik handleopplevelse.

Om du velger å spise hos oss, ta med deg gode råvarer hjem eller du bestiller catering til et selskap så skal vi gjøre vårt beste for at du blir strålende fornøyd- dette legger vi stolthet i!

Det er pølser vi er mest kjent for. I eget pølsemakeri lager vi de gode gamle favorittene som Rosenbergwiener, Gullewiener, Glommapølse, Bondekona stekepølse, Ramsløkpølse og flere typer grillpølse. Til jul får du nykokt julepølse. Vi vil også utvikle resepter på nye fristelser.

Vi vet at mange også savner gyros, kjøttpudding, snitsler, gretes salat, servelat, karbonadekakene, spareribs, entrecote, biffgryte, roastbiff, leverpostei og mye mer. Når vi åpner skal gamle kunder få det de lengter etter og nye kunder skal få smake og bli overbevist.

Så håper vi at du gleder deg og at vi ofte får se deg i butikken. Velkommen til oss!

Vi håper du vil hjelpe oss med å spre budskapet- for nå flytter vi til by’n!  #støttdinlokaleslakterLegg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.