Historien vår

Historien vår

Rosenberg – nå en del av Lillestrøm!

Historien om Rosenberg startet 16. mai 1931. Da åpnet Daniel Rosenberg kjøttbutikk nederst i bakken i Fetsund sentrum. Dyr til slakting ble hentet fra gårdene i området frem til slutten av 80- tallet. I kjelleren på Meieriet var det pølsemakeri frem til slutten av 50-tallet. Da fikk det nye lokaler lengre inn i Falldalen og dette ble drevet der frem til i 2006. Selve butikken har flyttet på seg flere ganger, frem til den i 2017 ble flyttet til Lillestrøm her vi er i dag og nytt pølsemakeri ble etablert.

Butikken har siden 2006 vært drevet av Camilla og Cesilie, butikkslakter og faglært kokk. Den eldre generasjon pølsemakere og Rosenbergere har vært gode støttespillere igjennom disse årene. Med oss har vi også en faglært kokk, en butikkslakterlærling og en faglært pølsemaker, i tillegg til mange dyktige assistenter.

Vi driver med respekt for det familien Rosenberg har bygget opp i generasjoner. Hos oss får du verdens beste pølser, kjøttvarer av meget god kvalitet, spennende tilbehør og deilig catering til selskap.

Våre flotte lokaler ligger i Portalen på sydsiden av togstasjonen, et steinkast fra toget, lett tilgjengelig med bil fra alle Romerikes steder.

Vi ønsker deg velkommen til oss, i Kanalveien 8! Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.