Hvor du parkerer?

Hvor du parkerer?

Det er mange gode alternativer til parkering når man skal handle på sydsiden i Lillestrøm og hos oss på Rosenberg. 

Parkering i Portalen, i bygget hvor vi holder til

I Portalen er det kundeparkering på bakkeplan. Denne innkjøringen finner du vis-a-vis innkjøringen til Rema 1000 sin parkeringsplass i Kanalveien, og rett til høyre når du har tatt inn i Kanalveien fra rundkjøringen.

Når du har parkert kan du velge å gå langs Kanalveien til butikken, eller Tærudgaten forbi Adidas Outlet og de koselige restaurantene ved Tærudgårdene.

Gratis parkering

Togstasjonen stiller også til disposisjon flere gratis plasser til korttidsparkering i gaten utenfor butikken ved Sats og Scandic.

Ønsker du å kombinere besøket hos oss med andre dagligvareinnkjøp, ligger vi nær både Kiwi og Rema 1000, som begge er tilknyttet hvert sitt parkeringshus. Rema 1000 har mange parkeringsplasser i kjelleren, med innkjøring i Kanalveien. Som handlende kunde har du en time gratis parkering her. Kiwi med tilknyttet parkering ligger i Stillverksveien, inntil jernbanelinja.

Du finner ytterligere to parkeringsplasser nært til oss

Vy har parkering i Dampsagveien bak Sats, og ved Tærudgården finner du et lite parkeringshus under bakken. Her kan du også kombinere handelen med bilvask og komme tilbake til skinnende ren bil.

For deg som er togpendler

Er du en av de mange togpendlerne, kan vi foreslå at du hopper av toget i Lillestrøm, og tar neste rushtidstog hjem etter å ha handlet hos oss. Vi ligger et steinkast fra stasjonen!

Og når du først er i området kan vi anbefale deg er tur på Garcon etter de beste bakevarene og rett ved siden av oss finner du Apotek og Adidas Outlet i tillegg til en rekke gode restauranter.

Her ser du innkjøringen til parkeringen vår:

Parkeringsplasser til våre kunder:0 thoughts on “Hvor du parkerer?”

  • Vi gleder oss skal nok gå greit, Så lenge en kan gå, går det helt fint. Ikke store avstander i Lillestrøm da.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.