Påsketid

Påsketid

Påske er gjerne tid for familie, kos i sofakroken, brettspill, matlaging som gjerne tar litt tid og grilling ute over bål, gass og kull. Med påskemarsipan, en god bok og peisvarme så er idyllen komplett!

Hvilke varer velger man da tradisjonelt fra Rosenberg til påske?

Lammelår er det mest tradisjonelle å spise i påsken. Hos oss heter lammelår “Lammestek med ben” for å understreke at låret er trimmet for en flottest mulig stek til påskeaften.

Vi kan også anbefale vår nydelige lammegryte og lammecarré med ytrefilet. Ytrefileten panerer vi også i sennep og urtepanering for en spennende smaksopplevelse. Se her for vårt utvalg av lam (trykk her).

Til påske lager vi vår flotte påskefarse som er ekstra krydret og grov. Av denne lager du verdens beste medisterkaker. Vi har dette utvalget av farse og deig (trykk her). Fra pølsemakeriet kommer selvfølgelig også de deiligste pølser!

Til påske spiser man gjerne pølser uansett vær. Rosenbergwiener kan legges på termos, men de aller fleste pølsene passe utmerket på grillen. Blant de aller største favorittene finner du grillpølse, Ramsløkspølse, Chili & Cheddar, tett etterfulgt av Pepperonigrill og Bondekonas stekepølse. Her finner du hele vårt utvalg av pølser for sesongen(trykk her).

På grillen skal marinerte spareribs, grillspyd og grillribbe og som tilbehør skal alle ha potetsalat og brokkolisalat. Vi har stort utvalg som passer både i panne og på grillen (trykk her). Og de aller fleste har en egen dag i påsken satt av til gyros. Denne lages ved å brune den i pannen, ha på en boks creme fraise og la surre i noen minutter. Til serveres for eksempel råstekte poteter og gresk salat. Alt dette kan du få ferdig hos oss(trykk her).

Da gjenstår det bare å planlegge frokost! Vi røyker bacon på ekte flis og pølsemaker Tor lager pålegg i flere varianter. Vi har nydelig kokt skinke, Italiensk kalverull, rosastekt roastbiff, vår flott servelat, pragerskinke, salt kjøtt og godt med spekemat. Vi er berømt for god Italiensk salat, eggesalat av lokale egg, nydelig skagenrøre og så selger vi egg i løsvekt rett fra gården i Gan – det er bare å glede seg! Her finner du vårt pålegg (trykk her).

Hvis du ønsker at vi forhåndspakker varene dine kan du legge inn bestilling her: Bestillingsskjema Rosenberg (trykk her)