Påske

Påske er tid for familie, brettspill i sofakroken, ekstra tid til matlagingen og mange starter grillsesongen nå!

Bestilling av påskevarer

Påskevarene kan du forhåndsbestille her ↩️

Varene henter du i butikken i Kanalveien 8 i Lillestrøm.

Hvilke varer velger man da tradisjonelt fra Rosenberg til påske?

Trykk på brosjyren vår så får du enda flere tips!

Påskelam

Lammelår er det mest tradisjonelle å spise i påsken. Hos oss heter lammelår “Lammestek med ben” for å understreke at låret er trimmet for en flottest mulig stek til påskeaften.

Vi kan også anbefale vår nydelige lammegryte og lammecarré med ytrefilet. Ytrefileten panerer vi også i sennep og urtepanering for en spennende smaksopplevelse.

Påskemedisterkaker

Til påske lager vi vår flotte påskefarse som er ekstra krydret og grov. Av denne lager du verdens beste medisterkaker. Fra pølsemakeriet kommer selvfølgelig også de deiligste pølser!

Utemat & pølser

Med Rosenbergwiener på thermosen, lammestek i ovnen og spareribs på grillen er påsken komplett!

Til påske spiser man gjerne pølser uansett vær. Rosenbergwiener kan legges på termos, men de aller fleste pølsene passe utmerket på grillen. Blant de aller største favorittene finner du grillpølse, Ramsløkspølse, Chili & Cheddar, tett etterfulgt av Pepperonigrill og Bondekonas stekepølse. Se vårt utvalg av pølser fra vårt pølsemakeri (trykk her).

På grillen skal marinerte spareribs, grillspyd og grillribbe og som tilbehør skal alle ha potetsalat og brokkolisalat. Og de aller fleste har en egen dag i påsken satt av til gyros. Denne lages ved å brune den i pannen, ha på en boks creme fraise og la surre i noen minutter. Til serveres for eksempel råstekte poteter og gresk salat.

Godt pålegg og lokale egg

Da gjenstår det bare å planlegge frokost! Vi røyker bacon på ekte flis og pølsemaker Tor lager pålegg i flere varianter. Vi har nydelig kokt skinke, Italiensk kalverull, rosastekt roastbiff, vår flott servelat, pragerskinke, salt kjøtt og godt med spekemat. Vi er berømt for god Italiensk salat, eggesalat av lokale egg, nydelig skagenrøre og så selger vi egg i løsvekt rett fra gården i Gan – det er bare å glede seg!

Hvis du ønsker kan varene bestilles for hjemlevering eller henting i butikken. Bestille varer gjør du her: Bestillingsskjema Rosenberg (trykk her)