Kjøttforretning, Pølsemakeri og Catering

Catering

Catering

Vi leverer catering og her finner du menyen:

Cateringmenyen 2019👈🏼

Grillmenyen 2019👈🏼

IMG_6354

 

Bestilling og levering:

Bestillingsskjema catering finner du her…

Kakebestilling finner du her…

Når du fyller ut og sender vil du motta kopi av skjema som fungerer som en bekreftelse på at bestillingen er lagt inn.

Bestillingstid: Bestilling bør gjøres i god tid, senest 1 uke før ønsket levering. Vi tar forbehold om at vi kan være fullbooket på ønsket leveringstidspunkt. Ved bestilling med kortere frist ber vi deg ta kontakt på telefon 63881108 for å få bekreftet at vi har kapasitet.

Endringer: Endringer i bestilling og eventuell avbestilling må gjøres senest 1 uke før levering. Mindre endringer i antall kan gjøres minimum 3 dager før levering.

Minimum for bestilling: Hvis ikke annet står i menyen er 8 personer minimum for bestilling.

Henting og Levering: Henting og levering gjøres i butikkens åpningstider og inntil en time etter. Levering utenom disse tidene krever et minimum antall på 12 personer. Ønsker du maten tilkjørt finner du en prisoversikt i eget skjema

Betaling: For privatpersoner gjelder kun kontant eller kortbetaling ved levering. Bedrifter kan faktureres i enkelte tilfeller, etter avtale. Alle priser er inkludert merverdiavgift.

Retur av embalasje: Isoporkasser skal returneres til Rosenbeg innen 3 virkedager. Ikke innlevert isoporkasse faktureres kunden med kr 300,- pr stk. Annen emballasje kan beholdes.

IMG_4014

Fraktkostnader:

Frakt:

Lillestrøm, Fetsund, Strømmen, Skjetten Kjeller og Rælingen

Man-Fre 8:00-17:00 kr 180

Man-Fre 17:00-19:00 kr 230

Lørdag 8:00-17:00 kr 270

Lørdag 17:00-19:00 kr 330

Søndag 10:00-14:00 kr 330

+ varmmat kr 250

Sørumsand, Gan, Aursmoen, Lørenskog, Skedsmokorset og Frogner

Man-Fre 8:00-17:00 kr 240

Man-Fre 17:00-19:00 kr 290

Lørdag 8:00-17:00 kr 330

Lørdag 17:00-19:00 kr 390

Søndag 10:00-14:00 kr 390

+ varmmat kr 250

Pris på levering utenfor oppgitt område på forespørsel.

 

Foto: CW Foto/Christian Wangberg