Biffer, stek og stykker: |
Pris pr kg: |
Ytrefilet av svin |
217 |
Indrefilet av svin |
240 |
Mørbrad av storfe |
377 |
Entrecote av storfe |
467 |
Ytrefilet av storfe |
522 |
Indrefilet av storfe (helt stykke: 10 % rabatt) |
665 |
|
|
Biffsnadder, rå marinert med grønnsaker klar til steking |
450 |
Gyros, rå marinert med løk klar til steking og koking |
213 |
Snurrebiff (varierer mellom Fransk, Italiensk, Chorizzo med mer) |
611 |
|
|
Snitsel av svin |
265 |
Svinekoteletter |
91 |
Nakkekoteletter |
162 |
Sommerkoteletter |
156 |
|
|
Oksestek |
337 |
Skinkestek |
178 |
|
|
Marinert i pepper og paprika, gyrosmarinade eller hvitløk og persille |
+ kr 20/kg |
|
|