Kurs

Kurs

På Rosenberg er vi folk med fagbrev og kunnskap innen pølseproduksjon, kjøttskjæring, matlagning, selskapsmat og servering. Vi lærer gjerne bort det vi kan og legger tilrette for både opplæring i bedriften og kurs for deg som vil lære mer.

Vi kan for eksempel gjennomføre enkle demonstrasjoner med tilskuere utenfor disken, vi holder foredrag ved spisebordet vårt hvor gjestene får noe godt i glasset og vi kan invitere inn på kjøkkenet til felles matlagning.

Planlagte kurs:

Torsdag 25. april  Selskap og servering

For deg som ønsker tips til gjennomføring av ditt selskap og høre våre erfaringer.

“Når jeg ser tilbake på min tid i restaurantbransjen så tror jeg det handlet mye om å elske kjøkken-dramatikken. Her handlet det om å lykkes slik at hver enkelt gjest hadde en like god opplevelse. Og da er spørsmålet «hva skal til for å lykkes?” Cesilie Sæbø, daglig leder, Rosenberg

Dette handler om å gi arrangementet et løft og skape en ramme. Når man inviterer til selskap så er det ofte fordi man ønsker å markere noe eller skape noe. Da er det fint å ha noen verktøy som gjør at du lykkes. Velkommen til foredrag om selskap og servering!

Tid: torsdag 25. april kl 18:30-20:00 , Sted: Kanalveien 8, 2004 Lillestrøm, Pris: 200,- (inkl. et tipshefte og smaksprøver fra vår cateringmeny)

 

Lørdag 6. april   Patering av lam

I forbindelse med Matfestivalen på sydsiden viser vi hvordan man parterer lam og forteller litt om hva man kan bruke de ulike stykningsdelene til. Følg med på Facebook for program for dagen.

 

I starten av mai:   Pølsekurs

Tor er en “god gammeldags” pølsemaker og han oser av kunnskap! Nå vil han gjerne vise deg hvordan han lager de beste pølsene og inviterer deg med inn i pølsemakeriet for å være med og lage pølser.

Er du interessert i å delta? Meld din interesse til

post@rosenberg-spiseforretning.no