Kjøttforretning, Pølsemakeri og Catering

Jul

Jul

Jul er høytid og høysesong. I denne tiden produserer vi det beste man kan få av julevarer og tilbyr deg et bredt utvalg av gode smaker og opplevelser.

Når spør du?

  • Det aller meste av julevarer er nå i disken!

 

Våre julevarer:

Østlandske spesialiteter finner du her:

Østlandsk julemat

Vestlandske spesialiteter og litt om juleselskap finner du her:

Juleselskap Vestlandsk

 

Julebestilling:

Vi tar i mot bestillinger på e-post: post@rosenberg-spiseforretning.no

og telefon: 63 88 11 08

Vi er nå fullbooket for forhåndspakking av varer følgende dag(er):

torsdag 20. desember, fredag 21. desember og lørdag 22. desember. Vi har også 3 dagers bestillingstid på forhåndspakking av varer i perioden før.

Det betyr at vi ikke har kapasitet til å håndtere flere bestillinger disse dagene, men det er anledning til å handle varer som normalt i disken. Vi fyller disken alt vi kan!

…og ribbekvoten vår for siste uken før julaften er nå bortbestilt. Vi er forespeilet flere leveringer siste uken, men vi kan ikke ta i mot flere forhåndsbestillinger. Det vi skaffer ut over kvoten vil selges i disken på vanlig måte.

Ribbekvote er en fordeling slakteriene gjør på høsten og vi benytter alle de kontakter vi har for å skaffe mer.

Holdbarhet: Ferske kjøttvarer har normalt 4 dager holdbarhet. Kjøttvarer til julaften som kjøpes før torsdag 20. desember vil normalt ha behov for å fryses. Ribben krydres gjerne to dager før steking og tining gjøres i kjøleskap 3 dager før.

Ribbekvote: Det er kvoteberegninger på ribbe som vi blir tildelt i løpet av høsten. Det betyr at det er begrenset med tilgang på fersk ribbe. Men vi benytter alle de kontakter vi har og gjør alt vi kan for å skaffe ribbe ut over den bestemte kvoten. Vi er blant annet forespeilet å få ekstra leveringer fredag 21. desember. Men vi vil i perioder være utsolgt. Spør oss – så skal vi holde deg oppdatert på når vi venter neste levering.

 

Bilde: matprat.no