Kjøttforretning, Pølsemakeri og Catering

Jul

Jul

Jul er høytid og høysesong. I denne tiden produserer vi det beste man kan få av julevarer og tilbyr deg et bredt utvalg av gode smaker og opplevelser.

Når spør du?

  • Pinnekjøtt 1. november
  • Smalahove 1. november
  • Vossakorv 1. november
  • Ribbe 1. november
  • Julepølse 1. november
  • Innmat-pølse 15. november
  • Julefarse 1. november
  • Sosisser 15. november
  • Sylte 1. november
  • Okserull, håndsydd 15. november
  • Lammerull, håndsydd 15. november
  • Rakfisk 25. oktober
  • Julebestillinger: nå og frem til jul (vi kan bli fullbooket de siste dagene før julaften)
  • Julecatering-meny 3. oktober
  • Prisliste 10. oktober

 

Våre julevarer:

Østlandske spesialiteter finner du her:

Østlandsk julemat

Vestlandske spesialiteter og litt om juleselskap finner du her:

Juleselskap Vestlandsk

 

Julebestilling:

For bestilling av julevarer finner du skjema her…

I skjemaet kan du legge inn din julebestilling. Hvis du er usikker eller ønsker å endre noe er det bare å ringe: 63 88 11 08, eller sende oss e-post til post@rosenberg-spiseforretning.no

Holdbarhet: Ferske kjøttvarer har normalt 4 dager holdbarhet. Kjøttvarer til julaften som kjøpes før torsdag 20. desember vil normalt ha behov for å fryses. Ribben krydres gjerne to dager før steking og tining gjøres i kjøleskap 3 dager før.

Catering:

For selskapsmat og catering finner du mer om dette her… ⏎

 

Bilde: matprat.no