Festdager

Vi er inne i en tid med fest; vi feirer 17. mai, konfirmasjon, sommeravslutning og bursdag. Koldtbord, tapas, grillfest og pølser står i fokus og på Rosenberg lager vi mat fra bunnen av. Vi har et stort utvalg råvarer og retter som passer til ditt arrangement og her får du menytipsene!

Bursdagspakken

Bursdagsfest som vekker barndomsminner

Rosenbergwiener, Romabrus og sjokoladekake fra Garcon til bursdagsfesten eller jubilanten! Lillestrøm er byen med egen brusfabrikk, eget bakeri og eget pølsemakeri. I et samarbeid har vi satt sammen en bursdagspakke slik at man kan velge lokalt og samtidig vekke gode minner fra barndommen. Her får du alt du trenger til festen!

Bursdagpakken består av en sjokoladekake (12 biter), 12 brus, 24 Wienerpølser med lompe, ketchup, senne og sprø løk. Norsk flagg, sugerør, servietter og pøpsepapir følger også med.

Kr 1669,- Alt pakket og klart for fest

Pølsefest & Grillfest

Smakfullt, enkelt og veldig populært. Vi har ALT du trenger til pølsefesten! Om du vil dampe, trekke, grille, steke eller få det levert klart til servering. Hos oss får du alle muligheter slik at du kan nyte festen.

Sjekk vår grillmeny her

Sjekk vårt utvalg pølser her

Koldtbord & Tapas

Det er gøy å lage mat og med de gode råvarene og rettene kan vi hjelpe deg med å lykkes. I ferskvaredisken vår finner du råvarene for tilberedning, men også masse godt som er klartgjort for å legge opp eller varmes.

Her er våre menytips til festen:

Hvis du vil ha maten levert ferdig som catering finner du Cateringmenyen vår her